Marcați
Ajutoare materiale pentru nevoiași
Familiile nevoiașe, inclusiv cu mulți copii, pot solicita, de astăzi, ajutoare materiale de la primărie, în baza deciziei de săptămâna trecută a consiliului municipal. Oamenii sunt îndemnați să depună cereri la oficiile Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului și Direcției Generale Asistență Socială. Anunțul a fost făcut de autorul inițiativei, președintele fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban. Beneficiari ai ajutoarelor pot fi inclusiv locuitorii din suburbiile Capitalei.

Proiectul privind acordarea ajutorului material familiilor nevoiașe a fost votat în data de 4 octombrie de către CMC, la inițiativa consilierilor socialiști.

Oamenii nevoiași și vârstnicii, inclusiv cei cu nevoie speciale sau bolnavi incurabil, urmează să depună cereri la Direcția Asistență Socială și Sănătate, inclusiv cele sectoriale. Pentru a primi ajutorul unic de 6.000 de lei, aceștia nu trebuie să se afle în întreținerea statului și nu trebuie să fi beneficiat anterior de ajutor material în cadrul acestui serviciu social. Președintele fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, a anunțat că potențialii beneficiari se pot adresa pentru sprijin pentru pregătirea dosarelor.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).