Marcați
Încă o femeie a fost găsită moartă în blocul în care s-a produs explozia
Numărul victimelor exploziei din bulevardul Moscovei, 11/5, din seara de 6 octombrie, se ridică la patru. Echipele de intervenție au găsit în această dimineață, 8 octombrie, cadavrul unei femei, care se presupune că ar putea fi bătrâna dată dispărută.

Solicitată de IPN, Liliana Pușcașu, ofițer de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a spus că, la aproape trei ore de la reînceperea lucrărilor de deblocare, în această dimineață, salvatorii au recuperat cadavrul unei femei în etate. Ar putea fi femeia de 74 de ani, locul aflării căreia nu se cunoștea.

Duminică seara, 7 octombrie, către ora 22.30, au fost recuperate cadavrele femeii și fiului ei de patru ani, primele victime anunțate ale deflagrației.

Deflagrația a distrus mai multe apartamente de la etajele 14,15,16 și 17 din scara cu numărul 6 a blocului locativ. În urma leziunilor obținute, un bărbat de 77 de ani a decedat la spital.

IPN
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).