Marcați
Dodon: Moldova va respecta cu strictețe neutralitatea și va stabili relații de prietenie cu toate țările
Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere, devenită deja tradițională, cu șefii misiunilor diplomatice, acreditați în Republica Moldova. Discuția a avut loc pe malul Nistrului, la Reședința de Stat de la Holercani.

În cadrul discuției de două ore, interlocutorii au făcut un schimb de opinii pe mai multe subiecte legate de politica internă și externă a Republicii Moldova, reglementarea transnistreană, precum și de securitatea regională și cea internațională.

În special, șeful statului a reiterat că politica externă a țării noastre trebuie să se bazeze pe menținerea unui echilibru între Vest și Est. Moldova va respecta cu strictețe neutralitatea și va stabili relații de prietenie cu toate țările, în baza intereselor sale naționale.

Igor Dodon a dat asigurări diplomaților că reuniunile informale vor continua, iar următoarea întrevedere va avea loc până la finele acestui an, în clădirea reconstruită a Administrației Prezidențiale.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).