Marcați
Cei mai buni pedagogi au primit Diplome de Onoare a Președintelui RM
În ajunul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățămînt, Igor Dodon a conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova la circa 200 cei mai buni pedagogi din întreaga țară, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Republicii.

Diplomele au fost acordate în semn de apreciere a măiestriei pedagogice manifestate la promovarea unui învățămînt de calitate, pentru cuget competitiv și creativitate la reformarea procesului educațional precum și contribuție la educarea tinerei generații în spiritul valorilor general-umane.

Șeful statului le-a mulțumit profesorilor pentru sacrificiul, dedicația și munca imensă pe care o depun în procesul de educație a tinerelor generații. De asemenea, Președintele a menționat faptul că educația de calitate trebuie să fie prioritate națională, iar această meserie nobilă trebuie să fie remunerată pe măsură.

Totodată, cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din învățămînt, Igor Dodon a decis să semneze un decret prin care va conferi distincții de stat unor profesori pentru merite deosebite în domeniul educațional moldovenesc.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).