Marcați
Încă un candidat PSRM în Capitală
PSRM l-a prezentat astăzi pe al doilea candidat în una dintre circumscripțiile uninominale din Capitală. Este vorba de deputatul Vasile Bolea, care va lupta în circumscripția numărul 24. Prezentarea a avut loc în cadrul unui miting organizat în fața monumentului lui Serghei Lazo din centrul sectorului Botanica. Vasile Bolea a declarat că știe problemele oamenilor din fiecare curte.

Viitorul candidat în circumscripția uninominală numărul 24 din Capitală a fost prezentat de către președintele PSRM, Zinaida Greceanîi. Liderul socialiștilor a subliniat că Vasile Bolea dispune de toate calitățile pentru a reprezenta interesele oamenilor în Parlament.

”Vasile este acel om, care a trecut prin multe în Chișinău. A vizitat multe curți, a vorbit cu fiecare om în parte. De asemenea, a ajutat foarte mulți oameni, atât în Chișinău, cât și în întreaga țară. De aceea, noi am decis unanim de a-l propune în calitate de candidat în circumscripția numărul 24 pe Vasile Bolea. Împreună, suntem o forță. Noi suntem o echipă. De aceea, ne vom pune umăr la umăr, pentru ca nimeni să nu poată pătrunde printre rândurile noastre dense”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Și președintele fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, consideră că Vasile Bolea este candidatul potrivit pentru sectorul Botanica, deoarece cunoaște grijile și doleanțele oamenilor.

”Prin insistența sa, prin lupta împotriva construcțiilor nelegale, prin proiectele de legi pe care le-a promovat. Îl cunoaștem de foarte mult timp ca un jurist de forță care a stat și a fost în permanență alături de oameni și a încercat toate bazaconiile guvernărilor atât centrale cât și locale să le contracareze. O persoană cu care am făcut front comun în foarte multe acțiuni atât la nivel municipal cât și la nivel de țară”, a menționat Ion Ceban.

La rândul său, Vasile Bolea le-a mulțumit colegilor de partid pentru încrederea pe care i-au acordat-o și le-a promis că va depune eforturile necesare pentru a le reda oamenilor dreptatea care le-a fost furată de guvernările din ultimii nouă ani.

”Stimați prieteni, în țară nu avem dreptate. În primul rând, puterea trebuie să fie corectă și responsabilă față de poporul său și față de deciziile pe care le aprobă. Sunt convins că, după data de 24 februarie, actuala conducere, care, pe parcursul a nouă ani, a luptat împotriva propriului popor, va pleca și, pentru asta, trebuie să facem și noi un efort”, a declarat Vasile Bolea.

La mitingul de prezentare a candidatului Vasile Bolea au participat zeci de susținători ai PSRM și locuitori ai sectorului Botanica. Ei și-au exprimat, printr-un vot simbolic, sprijinul pentru viitorul lor reprezentant în Parlament.

Partidul Socialiștilor desfășoară campania de selectare a candidaților pentru scrutinul parlamentar în circumscripții uninominale de patru săptămâni. Până acum, au fost identificați 17 pretendenți.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).