Marcați
Unionistul George Simion, expulzat din Moldova
Unionistul George Simion a fost expulzat din Republica Moldova. Mai mult, acesta a primit interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova, pe un termen de 5 ani. Decizia a fost luată de Biroul de Migrație și Azil.

„În legătură cu declararea drept indezirabil pe teritoriul Republicii Moldova a cetățeanului Simion George Nicolae, Biroul Migrație și Azil comunică următoarele: În conformitate cu Legea privind regimul străinilor în Republica Moldova nr. 200 din 16.07.2010, Art. 55, la data de 01.10.2018, în baza solicitării autorității cu competențe în domeniul securității naționale, Biroul Migrație și Azil l-a declarat persoană indezirabilă pe teritoriul Republicii Moldova pe cetățeanul României Simion George Nicolae.

Cetățeanului i-a fost adusă la cunoștință decizia privind declararea drept persoană indezirabilă pe teritoriul Republicii Moldova, conform Art. 56 al Legii privind regimul străinilor în Republica Moldova nr. 200 din 16.07.2010. Ulterior persoana a fost îndepărtată sub escortă până la punctul de trecere a frontierei de stat, în conformitate cu prevederile Art. 58 ale aceleiași legi”, se arată în comunicatul Serviciului de Informații și Securitate.

Amintim că, George Simion, a mai primit interdicție de a intra în Moldova acum doi ani tot pe un termen de 5 ani.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).