Marcați
PSRM a înaintat primul candidat pe o circumscripție uninominală din Chișinău
Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și-a prezentat, astăzi, oficial, candidatul pentru circumscripția electorală nr. 25 (Chișinău, sectorul Centru – Botanica) la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Eeste vorba despre consilierul municipal, Alexandru Odințov.

Șeful fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban,a menționat că reprezentarea intereselor în parlament trebuie să aibă loc atît la nivel de republică, cît și la nivel de capitală.

„Este curajos, este un luptător pentru dreptate”, a adăugat Ceban.

La rândul său, lidera PSRM, Zinaida Greceanîi, a menționat că îl cunoaște foarte bine pe Odnțov.

„Este mereu alături de oameni, a fost la mitinguri, proteste, a luptat pentru aceea ca să apere drepturile oamenilor. Eu cred că, el nu are nevoie de prea multe prezentări, este un om de echipă, este o persoană care niciodată nu va dezamăgi, tot timpul va găsi căi legale pentru orice întrebare. Este omul care va fi alături de oameni”, a punctat Greceanîi.

Alexandr Odințov a remarcat necesitatea de a apăra drepturile chișinăuienilor la nivel legislativ.

„Cu dragoste pentru Chișinău, din interesul dvs., noi sperăm că vom câștiga alegerile și vom face ca orașul să crească, așa cum a fost odată”, a spus Odnțov.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).