Marcați
Zimbru a urcat pe locul 6 în clasament
Zimbru a trecut de Milsami, cu 2-0, la două zile după ce a pierdut cinci meciuri la masa verde, Comitetul de Competiții din cadrul Federației Moldovenești de Fotbal decizând o depunctare de șapte puncte.

Joao Teixeira a deschis scorul în minutul 13, iar Ilie Damașcan a stabilit scorul final în ultimul minut, după ce a transformat un penalty.

„Am făcut apel la decizia de a ne lua șapte puncte. Vom vedea zilele următoare ce se va întâmpla. Cel mai important este ca lupta pentru cupele europene să se dispute în teren”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Zimbru, Sorin Colceag.

În celelalte trei partide ale etapei a 22-a s-au înregistrat rezultatele: Sheriff - Petrocub 0-0, Dinamo-Auto - Sfântul Gheorghe 3-1 și Speranța - Zaria 1-2. În clasament, Sheriff este lider, cu 52 de puncte, urmată de Milsami (38) și Petrocub (35). Zimbru se află pe locul 6, cu 21 de puncte.

IPN
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).