Marcați
Șeful statului va efectua o vizită în Belarus
În cadrul summitului CSI de la Duşanbe, Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu Preşedintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukaşenko.

Părțile au discutat un spectru larg de chestiuni privind agenda bilaterală şi cea internaţională, am constatat cu satisfacţie creşterea volumului schimburilor comerciale dintre ţările noastre.

În context, am dat o apreciere înaltă Festivalului vinului moldovenesc, care a avut loc recent în Belarus şi s-a desfășurat al doilea an consecutiv la inițiativa Președintelui Republicii Moldova și sub patronajul Președintelui Republicii Belarus.

”Aleksandr Lukaşenko m-a invitat să fac o vizită la Minsk, la 14 octombrie, pentru a participa la ceremonia de sfinţire a catedralei-monument al "Tuturor Sfinților”. Paroh al bisericii este părintele Fiodor, unul dintre cei mai înţelepţi preoţi din Belarus. Anul trecut, clericul s-a aflat cu o vizită în Moldova, la invitaţia mea”, a menționat Igor Dodon pe facebook.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).