Marcați
Milsami e la un pas de semifinalele Cupei Moldovei
Milsami a luat o opțiune serioasă de calificare în semifinalele Cupei Moldovei la fotbal. Deținătoarea în exercițiu a trofeului a dispus de Petrocub cu 2-0 la Hâncești, în cadrul primei manșe a sferturilor de finală, transmite IPN.

Golurile au fost marcate de Vasile Jardan (minutul 3) și Mihail Plătică (82). În minutul 63, Vasile Jardan a fost eliminat.

„Felicit Milsami cu această victorie. Am încasat un gol rapid și am fost nevoiți să abordăm altfel jocul. Sunt responsabil de această înfrângere. Probabil nu eram refăcuți, probabil n-am muncit îndeajuns. Vom încerca să producem surpriza la Orhei. Dar trebuie să excludem greșelile pe care le-am făcut azi”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

În celelalte meciuri din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Moldovei s-au înregistrat rezultatele: Dinamo-Auto - Sfîntul Gheorghe 0-3, Sheriff - Speranța 3-0 și Zaria - Zimbru 3-2. Meciurile retur vor avea loc pe 31 octombrie.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).