Marcați
Recep Tayyip Erdoğan va efectua o vizită în țara noastră în perioada 17-18 octombrie
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Turcia în țara noastră, E.S. Gürol Sökmensüer.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii cu privire la relațiile bilaterale, situația politică internă din Republica Moldova, dar și detalii cu privire la vizita dlui Recep Tayyip Erdoğan în țara noastră.

În cadrul întrevederii, Dl Gürol Sökmensüer a confirmat faptul că prima vizită oficială în Moldova a dlui Recep Tayyip Erdoğan în calitate de Președinte al Turciei va avea loc în perioada 17-18 octombrie și va include atît evenimente la Chișinău, cît și în Găgăuzia.

”Am fost unanimi în opinia că această vizită va fi organizată la cel mai înalt nivel și va contribui la consolidarea, aprofundarea și extinderea relațiilor de colaborare dintre statele noastre în toate domeniile de interes comun”, a declarat șeful statului.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).