Marcați
Campanie de colectare a cărților pentru copiii din diasporă
Astăzi, a fost lansată campania de colectare a cărților pentru copiii din diasporă. Scopul campaniei, promovarea tradițiilor și culturii naționale, în special limba maternă, în rândurile concetățenilor, implicit ale familiilor lor, stabiliți în afara țării.

Toți cei care doresc să doneze o carte pentru diasporă o pot face la cele 38 de adrese indicate în panoul publicitar.

”Fiecare carte are istoria sa, iar Dumneavoastră, fiind parte a acestei istorii, puteți lăsa un mesaj în cartea pe care doriți să o donați. Cu certitudine cei care o vor ține în mâini, departe de țară, se vor bucura de o carte personalizată care va conține un text sau un desen.

Adresăm sincere mulțumiri partenerilor: Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, Biblioteca Națională pentru copii „Ion Creangă”, Librăria „Librarius” și asociația obștească „Urmașii lui Ștefan” care au acceptat să ne urmeze în această aventură”, a menționat consilierul Președintelui pentru relațiile cu diaspora, Cristina BUga.

Pentru mai multe informații cu referire la această campanie puteți suna la numărul 022 780 484 sau să adresați un e-mail la adresa c.buga@prm.md.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).