Marcați
Moraliști cu suflete hidoase
Este inuman să te bucuri de durerea unui om, dar și mai grav este când îi dorești moartea lui și familei sale. Așa a calificat deputatul socialist Grigore Novac mesajele postate pe rețelele de socializare de către moraliștii din opoziția de dreapta și jurnaliștii care s-au înregimentat plenar în această tabără. Potrivit lui Novac, așa procedează doar ”mizeriile morale”.

Potrivit deputatului PSRM, în ultimele zile, unioniștii și lideri ai unor partide de dreapta și-au arătat adevărata față și veninul din suflet.

”Au dorit moarte de om, s-au bucurat de durerea fizică a rudelor președintelui, au făcut glume idioate, după cum le este nivelul. Accidentul în care a nimerit șeful statului a fost pentru ei un prilej de triumf dement și de linșaj psihologic. Repet, așa procedează mizeriile morale”, (OUT CARTON) a subliniat parlamentarul.

Dacă societatea asta este strâmbă, este și din vina ipocriților cu valori europene pe buze și cu putregai în suflet, a adăugat Novac.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).