Marcați
Încurajați să promoveze faima țării
Oamenii care promovează o imagine pozitivă a țării peste hotare sunt încurajați de către șeful statului să continue eforturile în această direcție. Igor Dodon a oferit un ordin și o diplomă de onoare unor reprezentanți ai sportului și artei muzicale. Este vorba de jucătorul de polo pe apă Serghei Marcoci și solistul Marcel Roșca.

Interpretul și compozitorul orchestrei ”Tharmis”, Marcel Roșca, a primit din partea președintelui țării o diplomă de onoare, în semn de înaltă apreciere a talentului artistic și devotamentului în procesul de popularizare a artei muzicale la diferite concursuri internaționale.

Beneficiarul diplomei de onoare și-a stăpânit cu greu emoțiile. Marcel Roșca a declarat că distincția din partea președintelui țării este cea mai prețioasă apreciere a activității sale.

Pentru merite deosebite în dezvoltarea sportului și mișcării olimpice, precum și pentru succese remarcabile la competițiile internaționale, antrenorul Serghei Marcoci, multiplu campion european și mondial, medaliat la Jocurile Olimpice, a primit din partea președintelui țării ”Ordinul de onoare”. În ultimii ani, echipa de polo pe apă, condusă de Serghei Marcoci, a câștigat campionatul mondial. Președintele țării, Igor Dodon, s-a arătat bucuros că i-a revenit onoarea de a înmâna distincția acestui sportiv desăvârșit. Lândul său, Serghei Marcoci a menționat că este onorat de atenția din partea șefului statului.

Președintele Igor Dodon a promis că va continua să-i sprijine pe conaționalii noștri care promovează faima țării în lume.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).