Marcați
Finalul examenelor de bacalaureat
Fericire şi dezamăgire. Aceste emoții au predominat astăzi la centrele de bacalaureat, unde au fost anunțate rezultatele sesiunii suplimentare a examenelor. În timp ce unii candidați s-au bucurat de note mai bune, mulți au picat testele și a doua oară. Pentru că nu au luat o notă de trecere, vor trebui să aștepte încă un an.

Examenul care i-a lăsat pe mulți candidați fără diploma de bacalaureat a fost cel de la matematică. La Liceul Teoretic ”Ion Creangă” din Capitală, 300 de elevi au susținut proba repetată la această disciplină, însă doar 62 au obținut o notă pozitivă.

La sesiunea suplimentară de bacalaureat s-au înscris peste 4.000 de candidați din totalul de 18.700, care au susținut examenele în acest an. Un singur candidat a fost eliminat de la examene, pentru că a încercat să copieze. Elevii care au susținut testele în sesiunea repetată au posibilitatea să depună contestații în decurs de 48 ore de la afișarea rezultatelor.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).