Marcați
SCHEME DUBIOASE LA PRIMĂRIA CAPITALEI
Angajaţii Direcţiei Locativ-Comunale din Capitală au prejudiciat Primăria Capitalei cu aproape 100.000 de lei, printr-o schemă de decontare falsă de benzină şi lucrări supraevaluate de vopsire a ţevilor, potrivit unui raport de audit intern al activităţii direcţiei, realizat în perioada 2017-2018.

Potrivit primarului interimar, Ruslan Codreanu, angajaţii direcţiei au înşelat sistemul GPS al maşinilor de măturat străzile şi au realizat decontări false de benzină în valoare de 16 mii de lei, chiar dacă vehiculele se aflau în perioada de reparaţie. Raportul a mai scos la iveală că vopsirea a câteva ţevi din subsolul unui imobil a costat 80.000 de lei.

Actualul şef al Direcţiei Locativ Comunale, Ion Burdiomov, nu a negat concluziile raportului de audit şi a declarat că va iniţia o anchetă internă pentru a-i pedepsi pe cei care se fac vinovaţi în acest caz. Fostul şef la direcţiei municipale, Petru Gontea, a declarat însă că nu văzut raportul şi neagă toate acuzaţiile.


NTV Molodva
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).