Marcați
Foto: ww.facebook.com/igor.tibrigan
Drum necalitativ la Vărvăreuca
O porțiune de drum din satul Vărvăreuca, raionul Florești, renovată recent, a trezit specuţaţii în presă din cauza lucrărilor necalitative. Din imaginile filmate de un localnic, şi postate pe faceboook, se poate observa că stratul de asfalt a fost turnat pe noroi şi se surpă.

Situaţia l-a făcut pe ministrul Economiei, Chiril Gaburici, să se deplaseze în localitate pentru a inspecta calitatea lucrărilor. Potrivit antreprenorului responsabil de renovarea drumului, porţiunea respectivă este gata în proporţie de 20 la sută, iar lucrările sunt efectuate calitativ. Mai mult, peste acest drum va fi aplicat încă un strat de asflat.

Totodată, Administrația de Stat a Drumurilor a dat asigurări că problema străzii din sat va fi soluţionată din contul antreprenorului. Reabilitarea drumului din Vărvăreuca face parte din programul ”Drumuri bune pentru Moldova”, iniţiat de guvernare, pentru care statul a alocat aproximativ un milion de lei.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).