Marcați
ÎNTREVEDERE LA SFÂRȘIT DE MISIUNE DIPLOMATICĂ
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Signe Burgstaller, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Suediei în Republica Moldova, în legătură cu încheierea mandatului în țara noastră.

Șeful statului i-a mulțumit pentru munca și implicația personală în dezvoltarea relațiilor bilaterale moldo-suedeze. De asemenea, Igor Dodon a apreciat faptul că Suedia se află în top 5 donatori ai Republicii Moldova şi reprezintă unul din principalii parteneri de dezvoltare ai ţării noastre.

Prședintele RM și-a exprimat încrederea că odată cu numirea unui nou ambasador al Regatului Suediei în Republica Moldova, relațiile dintre țările noastre vor continua să se extindă în diverse sfere de interes comun.

În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea și aprofundarea colaborării moldo-suedeze în diverse domenii, șeful statului i-a conferit Signei Burgstaller „Ordinul de Onoare”.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).