Marcați
AMBASADORI APRECIAȚI DE PREȘEDINTE
Şeful statului a avut astăzi două întrevederi de rămas bun cu ambasadorii Rusiei şi Germaniei la Chişinău, Farit Muhametșin şi Julia Monar, care şi-au încheiat mandatele în ţara noastră.

În cadrul primei întrevederi cu Farit Muhametşin, preşedintele ţării i-a mulţumit diplomatului rus pentru activitatea pe care a desfăşurat-o în ţara noastră, în special pentru aportul său la dinamica pozitivă a relațiilor comercial-economice și creșterea constantă a schimbului comercial între Moldova şi Rusia. În semn de apreciere pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și de colaborare, şeful statului i-a conferit lui Muhametşin distincţia ”Ordinul de Onoare”. Tot astăzi, la Reledinţa de Stat, aceeaşi distincţie i-a fost acordată şi ambasadorului german la Chişinău, Julia Monar, în cardul unei întrevederi de rămas bun cu preşedintele ţării. El i-a mulţumit Juliei Monar pentru activitatea prodigioasă pe care a desfășurat-o în misiunea sa din Moldova şi a apreciat înalt contribuția diplomatului german la consolidarea relațiilor bilaterale.

AMBASADORI APRECIAȚI DE PREȘEDINTE

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).