Marcați
ÎNCĂ DOUĂ COMPLEXE SPORTIVE MODERNE
Încă două complexe sportive multifuncționale au fost inaugurate în cadrul campaniei naționale, inițiate cu sprijinul Fundației de binefacere ”Din suflet” a primei doamne a țării. De această dată, este vorba de comuna Trușeni din municipiul Chișinău și satul Baurci din Ceadîr-Lunga. La eveniment a participat și președintele țării, Igor Dodon. El a menționat că tinerii din aceaste localități vor putea practica fotbalul, baschetul și alte sporturi în aer liber.

”Promovarea și dezvoltarea sportului și a culturii fizice în țara noastră pentru mine constituie o prioritate. Iată de ce depunem eforturi conjugate în vederea creării unor condiții favorabile și de motivare a oamenilor să practice sportul și modul sănătos de viață. Îmi exprim speranța ca respectivele complexuri vor deveni o atracție pentru tineretul de la sate, un loc îndrăgit de recreere și divertisment”, a afirmat Președintele RM.

În toamna anului trecut a fost lansat Programul național de reabilitare a infrastructurii sportive care prevede construcția a 300 de complexuri sportive în localitățile din țară, în special, în zonele rurale.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).