Marcați
Vizită în Turcia
Șeful statului, Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru în Republica Turcia, unde participă la inaugurarea Președintelui acestei țări, Recep Tayyıp Erdoğan. La ceremonia solemnă au sosit zeci de delegații oficiale conduse de șefi de state, prim-miniștri, etc.

Igor Dodon a declarant pe o rețea de socializare că, ”cu Republica Turcia ne leagă relații de prietenie foarte bune. Mai mult de două decenii, Guvernul Turciei, prin intermediul Agenției TIKA, acordă Republicii Moldova ajutor esențial în mai multe domenii. Sînt realizate sute de proiecte sociale în mai multe regiuni ale țării și în primul rînd, în UTA Găgăuzia”.

Șeful Statului a mai declarată că, în conformitate cu înțelegerile pe care le-a avut cu Președintele Turciei, cu sprijinul Agenției TIKA este realizată reconstrucția clădirii Președinției Republicii Moldova. În a doua jumătate a lunii august este preconizată ceremonia solemnă de deschidere oficială a clădirii, eveniment la care este așteptat și omologul său din Turcia.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).