Marcați
LICEU INUNDAT ÎN URMA PLOILOR
Un liceu din din Capitală a fost puternic afectat de ploile torențiale de acum două săptămâni. Precipitațiile au căzut exact în momentul când o echipă de muncitori schimba acoperișul instituției. Ca urmare, apa a pătruns fără obstacole în interiorul clădirii și a provocat prejudicii enorme.

Directoarea Liceului ”Kiril și Metodiu” a declarat că, în timpul ploilor, colectivul instituției a încercat să salveze bunurile din interior, însă stihia a fost atât de violentă, încât a zădărnicit toate eforturile. Acum, liceul are nevoie de reparație capitală.

Liceul ”Kiril și Metodiu” nu a mai fost reparat capital de 37 de ani, de când a fost dat în folosință. Directoarea Evghenia Guțu speră că autoritățile municipale vor identifica bani pentru a ajuta instituția până la începerea anului de studii.

Evghenia Guțu a mai spus că urmărește cu îngrijorare prognozele meteo și că îi grăbește pe muncitori să schimbe rapid acoperișul. Ea a precizat că, în cazul în care autoritățile locale ar aloca banii necesari, lucrăril epot fi finalizate până la începerea noului an școlar. La Liceul ”Kiril și Metodiu” își fac studiile aproximativ 600 de copii.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).