Marcați
Peste 40 de morţi, după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie, în nordul Indiei
Cel puţin 45 de persoane au decedat, iar alte câteva sunt rănite, după ce autobuzul în care se aflau s-a prăbuşit într-o prăpastie în statul Uttarakhand din nordul Indiei, informează site-ul postului Al Jazeera.

"Potrivit datelor oficiale, 45 de oameni sunt morţi, iar mulţi sunt răniţi", a declarat un oficial din cadrul autorităţilor locale. Acesta a adăugat că peste 50 de persoane se aflau în autobuz, precizând că a fost iniţiată o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Echipele de intervenţie încearcă să scoată pasagerii rămaşi blocaţi în autobuzul care s-a prăbuşit într-o prăpastie adâncă. Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spitalele din zonă.

Cabinetul premierului indian Narendra Modi a transmis că şeful Guvernului este "extrem de întristat" de tragedie.

Accidentele de circulaţie sunt frecvente în India. Vehiculele sunt supraîncărcate şi într-o stare proastă, reţeaua de drumuri este într-o condiţie precară, iar codul rutier nu este respectat.

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).