Marcați
Ion Ceban a solicitat Primăriei elaborarea unui plan pentru diminuarea consecințelor ploilor și furtunilor
În scopul lichidării consecinţelor ploilor torenţiale, însoţite de furtuni, din ultima perioadă, președintele fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, s-a adresat cu un demers executivului Primăriei municipiului Chișinău, prin care a solicitat stabilirea daunelor din infrastructură, inclusiv drumuri, transport, canalizare, construcții, inclusiv acoperișuri, etc..

De asemenea, Ceban a solicitat elaborarea și prezentarea unui plan de acțiuni concrete în această situație, cu indicarea responsabililor, și a unui plan, pînă la 20 iulie curent, pentru diminuarea consecințelor ploilor și furtunilor pe viitor, inclusiv cu rectificarea bugetului pentru anul curent și necesitățile bugetare pentru anul viitor.

Potrivit lui Ion Ceban, în cazul în care va fi necesară alocarea surselor financiare suplimentare, de urgenta să fie prezentate demersurile catre Consiliul Municipal Chișinău.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).