Marcați
Igor Dodon, în vizită la o grădiniță care a beneficiat de susținerea Fundației ”Din Suflet”
În cadrul vizitei în raionul Hîncești, Președintele Igor Dodon a mers la grădinița de copii din satul Onești, care a beneficiat de suportul Fundației de Binefacere „Din Suflet”, în cadrul acțiunii naționale de susținere a instituțiilor preșcolare.

Astfel, circa 80 de copii care frecventează grădinița ”Spicușor” din localitatea Onești, au beneficiat de posibilitatea de a desfășura jocurile și activitățile didactice în condiții prielnice, datorită mobilierului oferit de fundația Primei Doamne. Totodată, șeful statului a oferit copiilor jucării, inventar sportiv, dulciuri și fructe.

Gestul Fundației a fost apreciat de mămicile, copiii și angajații grădiniței de copii iar buna lor dispoziție m-au convins din nou că acest proiect este unul necesar și util.

”Reiterez, copiii sînt viitorul nostru și este de datoria noastră să le oferim condiții prielnice pentru instruire și dezvoltare”, a menționat Igor Dodon pe o rețea de socializare.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).