Marcați
Incendiu puternic în Marea Britanie, din cauza temperaturilor ridicate. Case evacuate, şcoli închise
Mai mult de 30 de case au fost evacuate miercuri în apropiere de comitatul Greater Manchester din nord-vestul Marii Britanii unde pompierii se luptă cu flăcările din cauza temperaturilor ridicate din ultimele zile, relatează Reuters.

Poliţia din Greater Manchester a transmis miercuri că au fost evacuate 34 de case din satul Carrbrook din vestul regiunii.

Incendiul a fost declarat ca fiind unul major. Şcolile din localitate au fost închise, iar localnicii au fost sfătuiţi să rămână în case şi să închidă ferestrele şi uşile. Armata este de asemenea pregătită să intervină în caz de nevoie, a anunţat poliţia locală.

Vântul şi vremea extrem de caldă din ultimele trei zile au dus la extinderea incendiului, iar poliţia a transmis că întinderea focului şi faptul că ei au limitat accesul către zona rurală afectată au îngreunat intervenţia.

Echipele de intervenţie se luptă cu un nor uriaş de fum, flăcările continuând să se extindă, astfel că numărul de case evacuate a ajuns la 50, conform BBC.

Aproximativ 150 de persoane au fost evacuate din localitatea Carrbrook de lângă oraşul Stalybridge, comitatul Greater Manchester.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).