Marcați
Zeci de mii de tineri, prezenți la cel mai grandios festival dedicat tinerilor ‒ „Generația Viitorului”
Cel mai grandios festival dedicat tinerilor ‒ „Generația Viitorului”, organizat al doilea an consecutiv sub egida Președintelui Republicii Moldova, a înregistrat un mare succes.

Zeci de mii de tineri, prezenți pe stadionul Universității Tehnice din sectorul Rîșcani al capitalei, s-au bucurat de atmosfera incendiară creată de artiștii autohtoni, deopotrivă cu cei din Federația Rusă, România și Ucraina. Buna dispoziție și emoțiile inedite au fost întreținute de talentații moderatori Ekaterina Varnava și Ivan Ciuikov, împreună cu renumitele trupe Sunstroke Project, DoReDos, Akcent, Smiley, Monatik si Баста.

”Transmit sincere mulțumiri celor care au acceptat invitația mea, precum și tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment cu adevărat grandios. Împreună am reușit să transformăm această zi într-o sărbătoare a tinerilor.

Îmi exprim convingerea că festivalul „Generația Viitorului” va deveni o frumoasă tradiție pentru tinerii din Republica Moldova.

Dragi tineri, voi sunteți Generația Viitorului! Cu voi Moldova are viitor!”, a menționat Președintele Igor Dodon pe facebbok.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).