Marcați
Igor Dodon i-a acordat titlul onorific „Artist al Poporului” lui Filip Kirkorov
Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu marele artist din Federația Rusă și bunul său prieten, Filip Kirkorov care se află în Moldova la invitația șefului statului, pentru a participa la Festivalul Căpșunelor și Mierii, care se va desfășura astăzi în satul său natal Sadova.

În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea şi propagarea artei muzicale, pentru contribuţie la consolidarea relaţiilor culturale moldo-ruse, Igor Dodon i-a conferit interpretului de muzică ușoară, compozitorului și producătorului din Federația Rusă, Filip Kirkorov titlul onorific „Artist al Poporului”.

Igor Dodon i-a urat succese în activitatea de creaţie și am subliniat că este oricînd binevenit în țara noastră.

Filip Kirkorov și-a început cariera artistică, la mijlocul anilor ʼ80, anume în Moldova. Totodată, marele artist este compozitorul piesei cu care trupa ”DoReDoS” a reprezentat Republica Moldova la concursul internațional Eurovision-2018, precum și a susținut și promovat activ trupa în cadrul acestei competiții musicale, în rezultat interpreții moldoveni ajungînd în top 10 din cele 43 de țări participante la concurs.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).