Marcați
Adolescentă din Moldova, violată și ucisă de imigranți în Germania
O adolescentă de 14 ani din Republica Moldova a fost violată și ucisă cu sânge rece de doi migranți arabi. Corpul neînsuflețit al tinerei, a fost găsit ieri, într-o pădure din preajma orășelului Wiesbaden din Germania.

Adolescenta avea origini evreiești și locuia în orașul Mainz împreună cu familia, după ce a emigrat din Republica Moldova.

Fata a dispărut pe 22 mai, iar la căutări au participat mai mulți oameni care îi cunoșteau familia. Corpul neînsuflețit al elevei a fost găsit în apropierea orașului Wiesbaden.

Potrivit polițiștilor, tânăra a fost violată înainte de a fi strangulată. Doi suspecți au fost dați în căutare de oamenii legii. Primul suspect este un cetățean al Turciei în vârstă de 35 de ani.

Al doilea bănuit este un cetățean turc în vârstă de 35 de ani. Informația a devenit cunoscută atunci când Ali, i-a spus unui prieten de 13 ani care locuia în același cămin pentru migranți.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).