Marcați
Igor Dodon: Relațiile dintre Moldova și Rusia se dezvoltă continuu, în pofida acțiunilor neprietenoase ale Guvernului de la Chișinău
Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin.

În cadrul dialogului părțile au făcut un schimb de opinii privind situația din politica internă și externă a țării. Igor dodon a menționat că în pofida mai multor acțiuni neprietenoase din partea Guvernului la adresa Federației Ruse, relațiile bilaterale dintre țările noastre se dezvoltă continuu, iar raporturile comerciale sunt în creștere.

Totodată, interlocuitorii au discutat despre vizita șefului statului la Moscova, pe care o va efectua la invitaţia Preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, pentru a participa la deschiderea Campionatului Mondial la Fotbal. În cadrul acestei vizite este preconizată și o întrevedere cu Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Chiril.

În finalul întrevederii, Igor Dodon l-aa invitat pe Farit Muhametşin să participe la Festivalul Căpşunelor şi Mierii, care va avea loc la 10 iunie, în satul său natal Sadova.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).