Marcați
Socialiștii cer audierea Premierului Pavel Filip în Parlament
Deputații fracțiunii parlamentare a PSRM au solicitat astăzi audierea Prim-ministrului Pavel Filip în plenul Parlamentului cu privire la solicitarea către ANRE, de a revizui prețurile la combustibil.

„Majorarea prețurilor la carburanți este o consecință la regulamentul aprobat de ANRE. Pe baza acestui regulament, agenții economici au solicitat majorarea prețurilor la carburanți. Drept urmare am dezbătut problema în Parlament fără să ajungem la un numitor comun și am văzut cum Pavel Filip a ieșit cu o adresare publică către ANRE cu solicitarea de a anula decizia publică privind majorarea prețurilor. De aceea considerăm că trebuie audiat prim-ministrul ca să aflăm de ce Guvernul atribuie imixtiunea în activitatea unui regulator independent. Care a fost indicația lui pentru ANRE și de ce decizia privind majorarea prețurilor a fost suspendată doar temporar, dar nu anulată așa cum cere întreaga societate”, a declarat deputatul PSRM, Vlad Batrâncea.majoritatea parlamentară, însă, nu a susținut solicitarea PSRM-ului.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).