Marcați
Igor Dodon, la discuții cu Martin Chungong, Secretar General al Uniunii Interparlamentare
Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu Martin Chungong, Secretar General al Uniunii Interparlamentare (UIP) care se află în vizită în țara noastră la invitația pe care șeful statului a lansat-o în anul 2016, perioadă în care a fost șeful delegației Parlamentului RM la UIP.

În cursul dialogului, părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la situația politică actuală, alegerile parlamentare preconizate în toamna anului curent, cooperarea Parlamentului Republicii Moldova cu UIP ș.a.

Igor Dodon a apreciat suportul Uniunii Interparlamentare acordat în implementarea instrumentelor și standardelor UIP, recunoscute și adoptate la nivel global.

Șeful statului a menționat că Grupul Național UIP, condus de președintele fracțiunii parlamentare a PSRM, Zinaida Greceanîi, va participa și se va implica activ la toate evenimentele organizate de cel mai mare for interparlamentar din lume - UIP.

În final, Igor Dodon și-a exprimat speranța că vizita înaltului oficial va da un nou impuls activității țării noastre în această organizație.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).