Marcați
Rezultate preliminare după procesarea a 98% din procesele verbale: Ion Ceban - 47,84%, Andrei Năstase - 52,16%
După prelucrarea a 98% din procese verbale, candidatul PSRM, Ion Ceban a acumulat 47,84% din voturi. Contracandidatul său, Andrei Năstase are 52,16% din sufragii. Rezultatele au fost făcute publice acum câteva clipe de Comisia Electorală Centrală. Asta înseamnă că Andrei Năstase câștigă cursa pentru primăria capitalei.

După anunțarea rezultatelor preliminare, Ion Ceban a susținut o conferință de presă în care a ținut să-l felicite pe Andrei Năstase.

"Vreau să le mulțumesc tuturor, vreau să-i mulțumesc familiei mele care a fost alături de mine. Acum vom avea mai mult timp să petrecem împreună. Votul a fost politic și geopolitic. Vreau să-l felicit pe Andrei Năstase și să-i urez succes. Eu voi rămâne in CMC. Vreau să-i zic domnului Năstase că-l voi aștepta zi de zi la ora 8:00, la Primărie, sper să nu întârzie. Felicitări tuturor locuitorilor capitalei cu alegerea noului primar general al Chișinăului. Noi recunoaștem alegerile, în pofida tuturor lucrurilor care s-au întâmplat. Până la urmă guvernarea s-a alianiat cu cei care au câștigat aceste alegeri", a declarat Ion Ceban.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).