Marcați
Foto: fcsperanta.com
Speranţa anunţă că va construi în Nipsoreni un stadion cu o capacitate de 10 mii de locuri
Clubul de fotbal Speranța anunță că în Nisporeni începe costruirea unui noul stadion. Reprezentanții clubului au reușit să ajungă la o înțelegere referitoare la construirea în Nisporeni a unui stadion cu o capacitate de 10 mii de locuri. Noul stadion va fi ridicat în orașul Nisporeni în locul actualului stadion orășenesc.

Săptămîna aceasta la primăria din Nisporeni a avut loc o ședință specială la care au luat parte reprezentanții organelor locale de conducere, precum și Ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca. La finele acestei ședințe a fost luată o decizie comună ce ține de reconstrucția totală a stadionului orășenesc. Cu alte cuvinte, în locul stadionul actual va apărea o construcție sportivă absolut nouă, care va oferi clubului Speranţa posibilitatea de a găzdui meciuri de nivel internațional (Liga Campionilor, Liga Europei), dar și va permite Federației de Fotbal a Moldovei să organizeze în Nisporeni meciurile internaționale cu participarea Naționalei și a echipelor de tineret a Moldovei.

La momentul de față se pregătește deja planul construcției stadionului, care va fi aprobat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, după care vor începe lucrările. Se preconizează că construcția va începe deja la începutul acestei veri.

moldfootball.com

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).