Marcați
Vrabie: Pornim un audit intern la Biroul Vamal Ungheni
Directorul General al Serviciului Vamal Vitalie Vrabie a avut ieri o şedinţă cu reprezentanţii Biroului Vamal Ungheni, unde a anunţat începerea unui audit intern care urmează să evalueze conformitatea proceselor operaționale și de suport din cadrul subdiviziunii.

“Mai mult profesionalism, mai multă eficienţă, mai multă integritate”, a declarat Vitalie Vrabie, cu privire la criteriile obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească cei care se vor regăsi în noua structură a Biroului Vamal Ungheni.

”Fiecare colaborator vamal trebuie să știe că nu se va mai admite mușamalizarea ilegalităților, iar cei implicați în acte de corupție și fraude vamale vor fi trași la răspundere disciplinară și penală, conform prevederilor legale”, a declarat noul Director General al Vămii. În context, el a anunţat că, în cadrul reorganizării întregului Serviciu Vamal, se are în vedere reducerea funcţiilor de conducere în favoarea celor de execuţie.

Vitalie Vrabie a vizitat postul vamal Sculeni, unde a discutat direct cu persoanele care traversează frontiera de stat despre unele aspecte care necesită îmbunătățiri, inclusiv despre măsurile care ar putea fi luate pentru a nu mai permite formarea cozilor în vamă, în perioada sărbătorilor. La această temă, Vitalie Vrabie a preconizat o întrevedere cu omologul său român.

NOI.md
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).