Marcați
Igor Dodon s-a întâlnit cu Vladimir Putin
După încheierea ședinței Consiliului Economic Eurasiatic Suprem, Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în cadrul căreia i-a mulțumit pentru susținerea acordării Republicii Moldova statutului de observator pe lîngă Uniunea Economică Eurasiatică.

Părțile au discutat un spectru larg de probleme ce țin de relațiile bilaterale și am constatat un dialog foarte bun la nivel de președinți, spre deosebire de contacte deloc productive la nivel de guverne.

Totodată, Igor Dodon a menționat că în anii 2013-2016 volumul comerțului între Moldova și Rusia a căzut de 2,8 ori. Însă, în anul 2017 a fost înregistrată o creștere ceea ce ne dovedește necesitatea intensificării relațiilor pentru păstrarea dinamicii pozitive.

În final, Igor Dodon i-a comunicat Președintelui Federației Ruse că va participa în Forumul Economic Mondial ce va avea loc în Sankt-Petersburg pe 24-26 mai.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).