Marcați
Igor Dodon a avut o întrevedere cu Prim-ministru al Republicii Armenia, Nikol Pașinyan
În cadrul ședinței Consiliului Economic Eurasiatic Suprem, Președintele Igor Dodon a făcut cunoștință cu noul Prim-ministru al Republicii Armenia, Nikol Pașinyan.

În cursul dialogului Igor Dodon a menționat dezvoltarea dinamică a relațiilor bilaterale – printre altele, a vorbit despre prima vizită oficială în istorie a Președintelui Republicii Moldova în Armenia, ce a avut loc în noiembrie 2017.

La rîndul lui, Nikol Pașinyan a confirmat intenția delegației armene de a susține acordarea Republicii Moldova a statutului de observator pe lîngă Uniunea Economică Eurasiatică.

”Am vorbit și despre relațiile amicale între popoarele noastre și despre rolul remarcabil al armenilor în istoria și cultura Moldovei de-a lungul secolelor.

În final am confirmat participarea mea la Summit-ul Francofoniei care va avea loc în octombrie și va fi consacrat aniversării a 2800 de ani ai orașului Erevan. De asemenea, l-am invitat pe domnul Pașinyan să viziteze Moldova”, a menționat Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).