Marcați
Președintele RM, prezent la Festivalul Familiei din Comrat
Președintele Igor Dodon, împreună cu familia, a participat la Festivalul Familiei, care s-a desfășurat la Comrat. Festivalul a fost organizat de Fundația de binefacere a Primei Doamne ”Din Suflet”, sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei. Evenimentul a întrunit circa 10 000 de locuitori din Găgăuzia.

Alături de numeroase familii, părinți și copii, șeful statului a participat la diverse activități distractive. Micuții au fost încîntați de plimbările cu trenuțul, spectacolul prezentat de colectivele de copii, clovni, premiile și cadourile oferite.

”Trebuie să organizăm cît mai multe acţiuni dedicate promovării valorilor familiei tradiţionale, fiindcă acestea consolidează societatea. Importanța familiei este de necontestat, întrucît ea reprezintă pilonul de bază în construcția viitorului, este mediul unde se formează generații și se cimentează tradițiile”, a menționat Igor Dodon.

Totodată, Igor Dodon a invitat toți locuitorii orașului Bălți să participe mîine, iar locuitorii Chișinăului pe data de 15 mai, la Festivalul Familiei, organizat de Fundația Primei Doamne “Din Suflet” şi desfăşurat sub patronajul Preşedintelui Republicii Moldova.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).