Marcați
Formația ”DoReDos” a trecut în finala Eurovision
Formația „DoReDoS”, care reprezintă în acest an Republica Moldova la concursul internațional de muzică Eurovision, cu susținerea Președintelui Igor Dodon, va evolua în finala care va avea loc sâmbătă, 12 mai, la Lisabona, Portugalia.

Jumătate din voturile care i-au dus în marea finală pe membrii formaţiei noastre au fost oferite din partea juriului, iar cealaltă jumătate - din partea telespectatorilor.Peprezentanţii României şi Rusiei nu au acumulat suficient punctaj pentru a merge mai departe.

Alături de Moldova, în finală s-au calificat, în cadrul celei de-a doua semifinale care a avut loc pe 10 mai, reprezentanţii Serbiei, Ungariei, Ucrainei, Suediei, Australiei, Norvegiei, Danemarcei, Sloveniei şi Olandei. Reprezentanţii României şi Rusiei au ratat calificarea pentru marea finală.

În urma primei semifinale, care a avut loc pe 8 mai, s-au calificat pentru finală: Austria, Estonia, Cipru, Lituania, Israel, Cehia, Bulgaria, Albania, Finlanda și Irlanda.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).