Marcați
Igor Dodon, a inspectat mersul lucrărilor de reparație a sediului Președinției
Președintele Igor Dodon s-a familiarizat cu mersul lucrărilor de reparație a sediului Președinției Republicii Moldova, care se desfășoară cu suportul guvernului Republicii Turcia.

Potrivit lui Igor Dodon, lucrările decurg conform graficului stabilit, iar darea în exploatare a sediului renovat, este preconizată pentru data de 27 august – Ziua Independenței Republicii Moldova.

Totodată, la inițiativa șefului statului, în fața Președinției, va fi amenajat un scuar al Domnitorilor Moldovei care va fi inaugurat în anul curent - Anul lui Ștefan cel Mare și Sfînt.

”Menționez, că anume în această clădire a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din istoria Republicii Moldova – semnarea Declarației de Independență a Republicii Moldova. În acest context, anunț că săptămînal vom organiza Ziua Ușilor Deschise în sediul renovat al instituției prezidențiale”, a menționat Igor Dodon.

Șeful statului a transmis în mod repetat sincere mulțumiri Președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan pentru faptul că s-a oferit să acopere integral cheltuielile pentru reparația clădirii Președinției.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).