Marcați
Igor Dodon la Marșul Victoriei: Suntem uniți, toți cetățenii Moldovei!
Cu fiecare an, Marșul Victoriei care are loc la Chișinău, întrunește tot mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova, aceasta fiind o tendință pozitivă. Declarația a fost făcută de Președintele țării, Igor Dodon, în cadrul marșului de amploare, organizat astăzi, de Ziua Victoriei, la Chișinău. Șeful statului s-a arătat mulțumit de faptul că, evenimentul, care a devenit deja tradițional, se desfășoară fără drapele de partid și declarații politice.

”Suntem uniți, noi toți – cetățenii Moldovei. Anul acesta, în premieră, Președintele RM în exercițiu se află alături de oameni în această coloană. Este o tradiție bună și o vom continua. Îndemn toți cetățenii Moldovei să transmită acest mesaj și copiilor lor, pentru că viitoarele generații trebuie să țină minte și să continue tradiția pe care o cultivăm pentru ei”, a declarat șeful statului.

Amintim că astăzi la Chișinău se desfășoară Marșul Victoriei și acțiunea ”Regimentul nemuritor”, care a întrunit zeci de mii de persoane.

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).