Marcați
Ion Ceban, la discuții cu cadrele didactice și studenții de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”
Candidatul PSRM la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a avut o discuție cu cadrele didactice și studenții de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Participanții la întrevedere au vorbit, pe larg, despre problemele din oraș și, în mod special, despre cele din apropierea instituției si cele de la Campusul universitar, de la trafic și pînă la construcțiile recente.

”Am prezentat platforma electorală și m-am referit la soluțiile pe care le-am elaborat, împreună cu echipa, pentru îmbunătățirea situației medicilor care activează în capitală: instituirea unui fond special, crearea unui consiliu consultativ al medicilor pe lîngă Primar, abonamente gratuite la transportul public și altele”, a menționat Ion Ceban.

Totodată, candidatul la șefia Capitalei a prezentat și propunerile sale pentru tinerii medici și studenții la medicină: îmbunătățirea condițiilor de studii și de trai în cămine, scutirea de impozite și taxă în primii trei ani de muncă și acordarea de burse ale Primarului pentru cei mai buni studenți.

”Am subliniat că îmbunătățirea situației în domeniul medicinei este și va fi o prioritate pentru mine și echipa mea!”, a conchis Ion Ceban.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).