Marcați
Susținerea lăcașurilor sfinte și religiei creștin-ortodoxe, o prioritate pentru șeful statului
Aflat într-o vizită în sudul țării, Președintele Igor Dodon a vizitat lăcașele sfinte din cadrul Mănăstirii de maici ”Sf. Mironosițe Marta și Maria” din satul Hagimus, Căușeni.

”Deschisă în anul 1997 pe locul unei tabere de copii, pe an ce trece această mănăstire atrage tot mai mulți credincioși, ba chiar și turiști. Am primit o deosebită plăcere să fiu alături și să discut cu enoriașii și măicuțele de aici. Am salutat modul în care este îngrijită Mănăstirea, și cel de organizare a muncii.

Susținerea lăcașurilor sfinte și religiei noastre creștin-ortodoxe pentru mine constituie o prioritate. Personal, mereu am mers înainte cu credință în Dumnezeu. Sunt ferm convins că credința noastră ortodoxă este unul din pilonii pe care se bazează statalitatea Republicii Moldova și care va contribui la propășirea țării noastre”, a menționat Igor Dodon pe o rețea de socializare.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).