Marcați
Două complexuri sportive, construite la inițiativa lui Igor Dodon, au fost inaugurate în Găgăuzia
În cadrul vizitei de lucru în localitățile Congaz și Copceac din UTA Găgăuzia, Președintele Igor Dodon a participat la ceremonia de inaugurare a două complexuri sportive, care fac parte din programul național de reabilitare a infrastructurii sportive.

Complexurile sportive includ terenuri de fotbal, volei, baschet, fitness, spații de odihnă pentru adulți și de joacă pentru copii ș.a.

Șeful statului a reiterat importanța dezvoltării sportului în țara noastră și a îndemnat copiii și cetățenii să ducă un mod de viață sănătos.

”Practicarea sportului oferă multiple beneficii pentru sănătate, dar și oportunitatea de a socializa. Anume din aceste considerente susțin și încurajez organizarea a cît mai multe evenimente sportive în Republica Moldova”, a scris Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Amintim că, în toamna anului trecut, șeful statului a lansat un proiect național de construcție a 300 de complexuri sportive în localitățile din țară, predominant în zonele rurale. Pe parcursul anului 2018, a fst planificată inițierea lucrărilor de construcție a circa 100 de terenuri sportive. Programul se desfășoară sub egida Președintelui Republicii Moldova, în cadrul Campaniei Naționale „Iubesc Moldova” și în parteneriat cu Fundația de Binefacere a Primei Doamne ”Din Suflet”.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).