Marcați
Messi va juca la Copa America, la doar câteva zile după procesul de evaziune fiscală
Lionel Messi are toate șansele să participe cu naționala Argentinei la ediția cu numărul 100 a Copei America. Anunțul a fost făcut de selecționerul Gerardo "Tata" Martino, care spune că procesul de evaziune fiscală în care e implicat nu ar trebui să îi afecteze programul la echipa națională, la turneul continental.

Finalistă anul trecut în Copa America, Argentina speră din nou la un parcurs cât mai lung, iar prezența căpitanului este determinantă în acest sens.

Messi și tatăl său sunt anchetați într-un caz de fraudă fiscală și procesul lor va începe pe 31 mai, la Barcelona. Copa America va debuta 3 zile mai târziu, iar primul meci al Argentinei e programat pe 6 iunie, chiar împotriva lui Chile, într-o reeditare a finalei de anul trecut.

"Sunt probleme care ar putea avea impact asupra fotbalului. Nu cred că ar trebui să avem probleme cu prezența lui la Copa America Centenario. Dacă suspecta că ar avea vreo piedică în acest sens, ne-ar fi spus", a declarat Gerardo Martino, la Contental Radio, din Argentina.

La ediția centenară a Copei America, Argentina face parte din Grupa D, alături de Chile, Panama și Bolivia. Turneul final e găzduit de SUA.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).