Marcați
Delegația fracțiunii parlamentare PSRM a participat la sesiunea AIP a CSI
Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Zinaida Greceanîi și deputatul PSRM, Vladimir Golovatiuc, au participat la cea de-a 47-a ședință plenară a Adunării Interparlamentare a statelor-membre CSI, care a avut loc la Sankt Petersburg, în data de 13 Aprilie, totodată, au participat la cel de-al șaselea forum, ”Perspectiva economică eurasiatică”..

Potrivit unui comunicat al PSRM, în timpul sesiunii, au fost rezumate rezultatele activității Adunării, pentru anul jubiliar, 2017, în data de 27 Martie 2017, Adunarea a împlinit 25 de ani de activitate. Președintele AIP a CSI, Valentina Matvienko, a oferit distincții pentru participarea activă în cadrul AIP a CSI.

Pentru activitatea fructuoasă și consolidarea colaborării parlamentare, au fost decorați, membrii delegației Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi și Vladimir Golovatiuc.

Reamintim că, delegația fracțiunii PSRM, a participat, anul trecut la activitățile Adunării, inclusiv și la sesiunea jubiliară a AIP a CSI, din primăvară, în pofida boicotării evenimentului de majoritatea parlamentară.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).