Marcați
Igor Dodon, îngrijorat de escaladarea conflictului din Siria
Escaladarea conflictului din Siria pune în pericol întregul proces de reglementare pașnică fapt care poate duce la un conflict militar interstatal, și să se extindă și în afara regiunii de conflict. Declarația a fost făcută de Președintele Igor Dodon într-un interviu pentru agenția TASS.

”Republica Moldova condamnă folosirea armelor chimice și pledează pentru crearea unei misiuni internaționale care ar efectua o investigație independentă asupra presupusului atac chimic în orașul sirian Duma. Atacul cu rachete, întreprins de SUA, Marea Britanie și Franța până la efectuarea unei investigații detaliate, a fost unul ilegal" — a declarat Igor Dodon.

Amintim că o alianţă formată din SUA, Marea Britanie şi Franţa a lansat, sâmbătă dimineaţă, un atac cu rachete de croazieră în Siria, cu scopul declarat de a sancţiona regimul Bashar al-Assad pentru atacul chimic comis la periferia oraşului Damasc.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).