Marcați
Ion Ceban, la discuții cu angajații spitalului clinic municipal Sf. Arhanghel Mihail și Gavriil din capitală
Candidatul PSRM la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu întreg colectivul medical și personalul tehnic de la spitalul clinic municipal Sf. Arhanghel Mihail și Gavriil.

”Am prezentat platforma noastră electorală și viziunea cu privire la soluționarea mai multor subiecte, inclusiv în sectorul sănătății. Am discutat succint și despre problemele cu care se confruntă spitalul.

Le mulțumesc sincer tuturor medicilor pentru abnegația și dăruirea de sine de care dau dovadă zilnic în activitatea lor. Și toate aceste lucruri se întîmplă pe fundalul unor salarii mici și atitudinii insuficiente față de domeniu, din partea autorităților de toate nivelele. Regret enorm toate atacurile la adresa medicilor, asistentenților medicali și a altor funcționari care lucrează în sistemul medical din țară. Știu că marea majoritate dintre Dumneavoastră vă faceți datoria onest. Să ne trăiți!

Vom încerca să schimbăm cît de puțin lucrurile spre bine. Sînt sigur că ne va reuși!”, a menționat Ion Ceban pe rețelele de socializare.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).