Marcați
Circa 500 de grădinițe din țară, vor beneficia de susținerea Fundației ”Din Suflet”
Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, a vizitat trei grădinițe din raionul Briceni care au beneficiat de suport din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet” în cadrul programului național de susținere a instituțiilor preșcolare din țară.

La grădinițele din satul Drepcăuți și Bălăsinești au fost instalate terenuri de joacă dotate cu tobogane, leagăne, balansoare, nisipiere etc., iar grădinița din localitatea Cotiujeni a primit în dar mobilier, tehnică de bucătărie și lenjerie de pat, în conformitate cu solicitările adresate Fundației ”Din Suflet” de către administrațiile grădinițelor și colectivele de părinți.

De asemenea, în cadrul programului de susținere a instituțiilor preșcolare, alte trei grădinițe din Briceni au primit plăpumi, perne și lenjerie de pat.

”Vom depune și în continuare efortul necesar pentru a oferi copiilor din instituțiile preșcolare un mediu sigur și confortabil pentru creștere și instruire”, a menționat Galina Dodon.

Astfel pentru anul în curs, Fundația de Binefacere ”Din Suflet” planifică oferirea suportului necesar la circa 500 de grădinițe din întreaga țară.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).