Marcați
Zinaida Greceanîi participă la cea de-a 47-a ședință a AIP a CSI
Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, efectuează o vizită, în zilele de 11-13 Aprilie, la Sankt Petersburg, pentru a participa la cea de-a 47-a ședință plenară a Adunării Interparlamentare a statelor-membre CSI.

Genericul ședinței AIP a CSI: ”Dialogul intercultural al statelor Comunitare: starea actuală, perspective și asigurarea normelor de drept”, și este dedicată Anului Culturii în cadrul Comunității Statelor Independente.

La ședința Adunării vor participa delegațiile parlamentare ale statelor – participanți ai AIP a CSI, care vor discuta proiectele modelelor de documente întocmite de către membrii comisiilor permanente și experți în procesul de legiferare.

În data de 12 Aprilie, Zinaida Greceanîi, va participa la cel de-al șaselea forum internațional ”Perspectiva economică Eurasiatică”, în cadrul căreia parlamentari și experți din statele-membre a Uniunii Economice Eurasiatice și țările CSI, vor discuta problemele legate de integrarea economică euroasiatică.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).